USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep Lisesi şampiyon

Gaziantep Lisesi Futbol Takımı 2017-2018 eğitim-öğretim yılında Futbol Gençler kategorisinde Gaziantep şampiyonluğundan sonra Türkiye Finallerinden de şampiyonlukla döndü.

Gaziantep Lisesi şampiyon
27-03-2018 09:40
Google News
Şampiyon Gaziantep Lisesi, Amasya’da katıldığı Türkiye yarı finallerine şampiyonluk ipini göğüslerken şehrimizi ise gururla temsil ettiler.

 

2017-2018 eğitim-öğretim yılında Futbol Gençler kategorisinde Gaziantep Şampiyonu olan Gaziantep Lisesi, Amasya’da yapılan Türkiye yarı finallerinde şehrimizi gururla temsil etti. Gaziantep Lisesi futbol takımı, Beden Eğitimi Öğretmeni Abdülhamit Türkaslan yönetiminde, oynadıkları futbolla alkış alırken Amasya’dan ise şampiyonlukla dönmeyi başardılar. Türkiye Şampiyonu olarak gururumuz olan Gaziantep Lisesi futbol takımı, Amasya’da Ankara Mehmet Rüştü Uzel EML., Rize Spor Lisesi ve Çorum Spor Lisesi ile karşı karşıya geldi.

 

Abdülhamit Türkaslan, kendilerine yakın ilgi gösterenlere teşekkür ederek, “Bizleri misafir eden ve son güne kadar desteklerini esirgemeyen Avrupa, Dünya ve olimpiyat şampiyonu Mahmut Demir’e, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay’a, Rektör yardımcısı Prof. Dr. Telat Özdoğan’a, Amasya Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire başkanı Ünal Aydoğan’a, il Sağlık müdürü Dr. Öner Nergiz’e ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Abdullah Kodek teşekkür ediyorum” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?