USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İzol’a AK Parti’den üstün başarı plaketi

AK Parti Gaziantep Seçim İşlerinden sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Edip İzol’a üyelik çalışmalarındaki başarı ve gayretlerinden dolayı Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından üstün başarı plaketi verildi.

İzol’a AK Parti’den üstün başarı plaketi
24-10-2021 10:08
24-10-2021 10:12
GAZİANTEP
Google News
Avukatlık yapan, Gaziantep Şanlıurfalılar Derneği Başkan Yardımcılığı görevinde de bulunan İl Başkan Yardımcısı Mustafa Edip İzol, Ak Parti Gaziantep’te Seçim işleri Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyor. 
Mustafa Edip İzol’a Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından AK Parti Gaziantep ailesine üyelik çalışmasında elde ettiği birincilikten dolayı üstün başarı plaketi verildi.
Çoşkulu bir şekilde gerçekleştirilen AK Parti Gaziantep il Danışma Meclisi toplantısında üyelik çalışmalarından dolayı üstün başarı plaketi verilen Mustafa Edip İzol’a Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, başarılı ve gayretli çalışmalarının devamı tavsiyesinde bulundu.
Mustafa Edip İzol’un üyelik çalışmalarından dolayı üstün başarı plaketini hakettiğini belirten AK parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, herkesin üyelik çalışmalarına ağırlık vermesini istedi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün elinden üstün başarı plaketini alan Av.Mustafa Edip İzol, kendisini plaket ile ödüllendirenlere ve plaketi almasına vesile olan üyelere teşekkür ederek, aynı ciddiyet ve samimiyetle hizmet etmeye devam edeceğini söyledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?