USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fadıloğlu’ndan Birlik ve beraberlik çağrısı

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında konuşan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Eğer birlik ve beraberlik varsa biz bu işlerden sonuç alabiliriz. Allah birliğimizi bozmasın” ifadesini kulandı.

Fadıloğlu’ndan Birlik ve beraberlik çağrısı
24-10-2021 17:01
24-10-2021 18:30
GAZİANTEP
Google News

AK Parti Gaziantep Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Onat Kutlar Salonunda gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Şehitkâmil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Hep birlikte AK Parti için çalışmaya devam edeceğiz. Uzun süredir Danışma Meclisi toplantılarını yüz yüze gerçekleştiremiyorduk. Bugün bu coşkuyla beraber pandemi de bittikten sonra daha geniş katılımlı toplantılar icra edeceğiz” diye konuştu.

Gaziantep’te tüm yerel yönetimler olarak el ele, kol kola hizmet yapmaya devam ettiğini belirten Fadıloğlu, “Bu hizmetleri sizlerden aldığımız destek ve başta Adalet Bakanımız olmak üzere milletvekillerimiz sayesinde Ankara’daki tüm sorunlarımızın çözülmesiyle yapıyoruz.  Bizde bu sayede sizlere daha hızlı hizmet getirebiliyoruz. Eğer birlik ve beraberlik varsa biz bu işlerden sonuç alabiliriz. Allah birliğimizi bozmasın. İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?