USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep, Enerji Zirvesi ile Türkiye’nin Enerji Gündemini Belirleyecek

Gaziantep, Türkiye’nin enerji gündemini şekillendirecek önemli bir zirveye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. “Gaziantep’in Enerjisi Türkiye’nin Gücü” sloganıyla düzenlenecek olan Gaziantep Enerji Zirvesi, 1 Kasım 2024 Cuma günü Gaziantep Ticaret Odası’nda gerçekleştirilecek.

Gaziantep, Enerji Zirvesi ile Türkiye’nin Enerji Gündemini Belirleyecek
25-10-2024 16:10
25-10-2024 16:15
GAZİANTEP
Google News
Gaziantep Ticaret Odası ve Gaziantep Akaryakıt Bayileri Derneği iş birliğiyle düzenlenen bu etkinliğe, T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ve Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz da katılım gösterecek.
Zirve, enerji sektöründe kamu ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirerek güncel gelişmeleri ve stratejileri masaya yatırmak için önemli bir platform olacak. Türkiye’nin enerji sektöründeki geleceğini ele alacak olan etkinlikte, sektörün farklı paydaşları deneyimlerini paylaşma ve iş birliği geliştirme fırsatı bulacak.
Enerji alanında atılacak adımlara dair önemli kararların tartışılacağı bu zirveye, sektör profesyonelleri, akademisyenler ve enerji ile ilgilenen tüm paydaşlar davetlidir.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?