USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep Basketbol için sıkıntılı bir dönem!

Gaziantep basketbol takımı çok sıkıntılı bir sezon yaşıyor. Kırmızı siyahlılar hem Avrupa da hem de Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde istediği sonuçları alamıyor.

Gaziantep Basketbol için sıkıntılı bir dönem!
19-12-2017 09:37
Google News
Geçtiğimiz sezon hem ülkemizi hem de şehrimizi Avrupa başarıyla temsil eden Gaziantep Basketbol bu sezon o başarıyı yakalayamadı. Sezona başantrenör Stefanos Dedas yönetiminde başlayan ancak bir süre sonra yollarını ayıran takım, Markoviç ile anlaşmıştı. Kırmızı siyahlı takım yeni antrenörüyle de istediği başarıyı yakalayamadı.

 

DÜŞME POTASINDA KALDI

 

Gaziantep Basketbol ligin 11. Haftasında oynadığı Sakarya Büyükşehir Basketbol takımına yenilerek düşme potasında kurtulamadı. Ligde sadece iki galibiyet alabilen kırmızı siyahlı takım 13 puanla 15. Sırada yer aldı.

 

YÖNETİM ÇÖZÜM ARIYOR

 

Gaziantep basketbol takımı yönetimi kötü gidişatın çözümü için arayışlarına devam ediyor. Başantrenör Nenad Markovic ile görüşmeler yapan yönetim takımın bir an önce toparlanmasını istedi.

 

PAOK İLE OYNAYACAKLAR

 

Kırmızı siyahlılar şampiyonlar ligi maçında Çarşamba günü Yunanistan temsilcisi PAOK takımı konuk edecek. Bu maçı kazanarak moral bulmak isteyen Gaziantep basketbol takımı çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.  

telgraf
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?