USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Gaziantep, Aytemiz Alanyaspor'a konuk oluyor

Gaziantep, Süper Lig'in 36. haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacak. Ligde 51 puan 7. sırada bulunan kırmızı-siyahlılar, son haftalarda dış sahada yaşadıkları puan kayıplarına Alanya deplasmanında son vermenin hesaplarını yapıyor.

Gaziantep, Aytemiz Alanyaspor'a konuk oluyor
22-04-2021 13:08
Google News
 Gaziantep'te, 3 haftadır cezası nedeniyle takımdan ayrı kalan teknik direktör Ricardo Sa Pinto, Alanyaspor maçında sahada olacak. Peki Alanyaspor Gaziantep FK maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Geçen hafta cezası nedeniyle takımdan uzak kalan Vetrih'in teknik heyetten görev bekleyeceği maç öncesinde Güray Vural kart cezası, Kana Bıyık ile Andre Felipe ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak.

Gaziantep FK'yı konuk ettiği üç lig maçını da gol yemeden kazanan Alanyaspor, Süper Lig'deki tek karşılaşmadan da geçen sezon 1-0 galip ayrıldı. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Alanyaspor'u mağlup eden Gaziantep FK, bugüne kadar rakibiyle mücadele ettiği hiçbir lig sezonunda duble yapamadı. Son beş Süper Lig maçının dördünü kaybeden Alanyaspor, aynı sayıda yenilgiyi daha önceki 14 karşılaşmada almıştı. Deplasmanda dokuz maçtır kazanamayan Gaziantep FK, öncesinde üç maçlık galibiyet serisi yakalamıştı.

 

ALANYASPOR GAZİANTEP FK MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı, hakem Suat Arslanboğa yönetecek. Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.


2020/21 Süper Lig sezonunda oynanan maçların 31-45. dakikaları arasında en az gol yiyen iki takımdan biri Gaziantep FK; 76-90. dakikalar arasında kalesinde en az gol gören iki ekipten biri ise Alanyaspor. Bu sezon Süper Lig'de beş gol kaydeden Mustafa Pektemek, daha fazla sayıya en son 2016/17 sezonunda ulaştı. Alanyaspor formasıyla çıktığı son iki iç saha maçında birer gol atan Berkan Kutlu, önceki 14 karşılaşmayı boş geçmişti.

Gaziantep FK forması giyen Kevin Mirallas, Süper Lig kariyerinde iki asist yaptığı tek maçı Alanyaspor'a karşı oynadı. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Alanyaspor filelerini havalandıran Muhammet Demir'in, bu sezon her iki karşılaşmada da gol attığı tek takım Kasımpaşa. Yabancı teknik adamlara rakip olduğu dört Süper Lig maçının birini kaybeden Çağdaş Atan, bu yenilgiyi sezonun ilk yarısındaki Gaziantep FK karşılaşmasında aldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?