USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Arap İş Adamları yatırım için Şanlıurfa’yı yakın takibe aldı

Arap Sanayi ve İş Adamları Derneği (ASSİAD) Başkanı Salih Asfour ve Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet  Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’i ziyaret etti.

Arap İş Adamları yatırım için Şanlıurfa’yı yakın takibe aldı
20-09-2021 15:31
20-09-2021 15:47
GAZİANTEP
Google News
Gaziantep merkezli ASSİAD’ın bölge illerinde yatırım imkanlarını araştırdığını belirten Başkan Asfour, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin’in gösterdiği yakın ilgi ve samimiyete teşekkür etti.



Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak; yaptığı açıklamada, ”Arap Sanayici İş Adamları Derneği (ASSİAD) yönetim kurulu başkanı Sn. Salih ASFOUR ve üyeleri ile Ortadoğu’dan Şanlıurfa’mıza gelen yatırımcıların çalışmalarını gündeme aldık”dedi.




Yatırımlara hazırız..
Ziyaret hakkında bilgi veren ASSİAD Başkanı Salih Asfour ise,  Şanlıurfa’da yatırım yapan Arap iş adamlarından oluşan üyelerinin  bulunduğunu kaydederek, Türkiye’nin ve bölgenin kalkınan şehirlerinin başında gelen Şanlıurfa için yatırm imkanlarının neler olduğunu araştırdıklarını kaydetti.
Vali Abdullah Erin’in Şanlıurfa için bir şans olduğunu ifade eden Başkan Asfour, “Gaziantep merkezli derneğimizde 250’ne yakın üyemizle Türkiye’de yatırımlarımızı devam ettirmek istiyoruz. Bizler savaş çıkmadan önce Suriye’de yatırımları ve  ihracatı olan insanlarız. Bu gücümüzü ve de potansiyelimizi artık yaşadığımız ülke Türkiye için harekete geçirmek istiyoruz.

Şu anda derneğimize bağlı üyelerimiz bölgeden Ocak-Ağustos 2021 tarihine kadar  500 milyon dolara yakın ihracat yaptılar. Bunu artırmak istiyoruz” diye konuştu.



Başkan Asfour, Gaziantep başta olmak üzere, Şanlıurfa, Kilis ve civar iller ile Türkiye’nin her şehrinde yatırım için görüşmeler yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?