USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

ALG’li Kadın futbolcular Baklavayı çok sevdiler

Gaziantep’teki üretim tesisi dışında İstanbul ve Bursa gibi Türkiye’deki büyük şehirlere ürün yetiştirmede zorlanan ve her geçen gün kapasitesini artıran Yüzügüleç Baklavaları’ndan ALG Kadın Futbol takımına baklava ikramı yapıldı. 

ALG’li Kadın futbolcular Baklavayı çok sevdiler
28-09-2021 10:37
28-09-2021 12:24
GAZİANTEP
Google News
Gaziantep’i Kadın Futbol liğinde Türkiye’de başarılı bir şekilde temsil eden ALGspor’un,  kadın futbolcuları ve teknik heyetine Yüzügüleç Baklavalarını tattıran Mehmet Yüzügüleç, ALGSpor’un başarılarıyla gurur duyduğunu söyledi.
Gaziantep’te baklava üretimi yapan bir esnaf olarak başta furbol olmak üzere spora çok değer verdiğini belirten Mehmet Yüzügüleç, “Gaziantep’in her anlamda tanıtımına katkı sunan sporcu ve spor kulüplerinin Yüzügüleç Baklavaları olarak hizmetinde olacaklarını söyledi.
Kapasite ve Kalite olarak her geçen gün kendini geliştiren Yüzügüleç Baklavaları’nın ALGspor kadın  Futbol takımından tat ve kalite olarak tam not aldığını kaydeden Mehmet Yüzügüleç, “ Gaziantep’i Kadın Futbol Liginde başarıyla temsil eden ALGSpor Yönetimine, teknik heyetine ve futbolcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Onlar Gaziantep’in marka değerine değer kattılar. Teşekkür ediyorum.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?