USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazeteler bugün ne yazdı?

Gaziantep yerel gazete manşetleri...

Gazeteler bugün ne yazdı?
19-11-2016 09:17
Google News
PUSULA

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜĞÜ

Ortadoğu’nun ve Türkiye’nin en büyük kongre ve sergi merkezi Gaziantep’te Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak. Özgürlük Mahallesinde inşa edilecek kongre merkezi 6 bin kişilik olacak. Kongre merkezi içerisinde oditoryumlar, fuar, düğün gibi etkinliklerde için kullanılması planlanan 2 adet çok amaçlı salon, seminer ve toplantı salonları, fuayeler, kafeterya, 411 araçlık açık ve kapalı otopark alanı yer alacak.

’"

TELGRAF

HIRSIZ POLİSLER

Suriyeli iş adamı Hasan Cafer’i ’DEAŞ operasyonu yapıyoruz’ diyerek evinin odasında kelepçeledikten sonra kasada bulunan 1,5 milyon doları çalarak kayıplara karışan polis kıyafetli zanlıların gerçekten polis oldukları ortaya çıktı.

’"

HAKİMİYET

 

YEREL YÖNETİMLER ZİRVESİ

 

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i ziyaret etti.

’"

 

GAZİANTEP27

 

SURİYELİLERİ SOYANLAR SAHTE POLİS DEĞİLMİŞ

 

Gaziantep’te bir süre önce polis kıyafetli kişilerin Suriyeli aileyi soyarak 1.5 milyon doları çalmasıyla birlikte, emniyet müdürlüğü müthiş bir olayı ortaya çıkardı.Suriyelileri soyanlar sahte polis değilmiş.

’"

 

EKSPRES

 

HANGİSİ DOĞRU, HANGİSİ YANLIŞ?


 

Büyükşehir Belediye Meclisi, Şahinbey ilçesine bağlı 18 mahalleyi yeniden imara açtı. Asım Güzelbey döneminde bölgenin riskli bölge ilan edildiğini hatırlatan CHP’li Meclis üyesi Mehmet Sucu, "Yıllar sonra bu bölge yeniden meclise geldi. Bölgede ne değişti de yeniden imara açılıyor. Ya o dönemde alınan karar yanlıştı ya da bu madde yanlış, hangisi doğru" dedi.

’"
 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?