USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?

Gazete manşetleri
17-03-2016 09:10
Google News
Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri... Gazeteler bugün ne yazdı?


PUSULA



BAŞARI EKİBİMİN, BAŞARISIZLIK BENİM

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, belediyede her başarılı işin arkasında ekip ruhu olduğunu, başarısızlık durumunda ise sorumluluğu kendisinin üstlendiğini söyledi.


TELGRAF



TAM ZAMANI

GTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıdvan Köksüzer, terör olayları nedeniyle konut satışlarının dibe vurduğunu söyledi. Köksüzer, “Konut almak isteyenler acele etsin. Daha fazla düşmez. Güven ortamı sağlanırsa, konut fiyatları yükselecek” çağrısı yaptı.


HAKİMİYET



EKMEĞİNİZİ PAYLAŞTINIZ

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Gaziantep’te Vali Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Bakan Bozkır, daha sonra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir ara geldiği toplantıda AB’ye üyelik sürecini anlattı. Ankara’da yaşanan terör saldırısına dikkat çeken Bakan Bozkır, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Suriyeli 700 bine yakın sığınmacının Gaziantep’te yaşadığını dile getiren Bozkır, “Ekmeğinizi paylaşıyorsunuz. Tarih bunu yazacak” dedi.


EKSPRES



BELGESİZ DOLAŞAMAYACAKLAR

Türkiye’de yaşayan Suriyeliler için getirilen "seyahat izin belgesi şartı"yla, sığınmacıların ikametlerinde sabit kalmaları ve kayıt altına alınmaları amaçlanıyor.


GÜNCEL



PROJE ÜRETİN

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Gaziantep Valiliğini ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Fatma Şahin’i ziyaret ettikten sonra sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda AB’ye üyelik sürecini anlattı.

 

 

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?