USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
26-02-2018 09:26
Google News
PUSULA

SON SÖZ REİSTEN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kamil Ocak Stadı’nın yerine ne yapılacağını açıkladı. Erdoğan, "Eski stad devre dışı.

 

GAZİANTEP27

CAMİYİ HİÇ KİMSE ENGELLEYEMEZ

Ak Parti 6. Olağan İl Kongresine katılan Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte tartışılan Kamil Ocak stadının meydan yapılması konusuna noktayı koydu ve "burası Cami olacak, Cuma Camisini kimse engelyemez"dedi.

 

TELGRAF

REKOR İSTEDİ

Ak Parti İl Kongresi’ne katılmak üzere Gaziantep’e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şahinbey Spor Salonu’nu dolduran partililerden 2019’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde rekor düzeyde oy çıkarılmasını istedi.

 

GÜNCEL

GAZİANTEPSİZ BAŞARI OLMAZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep’in 12 milyar Dolarlık dış ticaret hacmi ile ülkenin en önemli ekonomi kentlerinden biri olduğunu belirterek, "Türkiye’nin 5. büyük şehri olarak Gaziantep’i hesaba katmayan hiçbir ekonomik programın başarı şansı olamaz" diye konuştu. 

 

EKSPRES

HİÇ KİMSE ENGELLEYEMEZ

AK Parti Gaziantep İl Kongresi’nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kamil Ocak Stadyumu’nun alanına Cuma Camii yapılması istediğini yineledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Eski stat şuanda devre dışı, dedik ki buraya bir Cuma Camii yapalım. Duyuyorum ki bazı çatlak sesler bunu engellemeye kalkmış. Kim olursa olsun, hiçbirini kabul etmem. Bu Cuma Camii, bu milletindir. Hiç kimse engelleyemez” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?