USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

GAZETE MANŞETLERİ

Gaziantep yerel gazete manşetleri

GAZETE MANŞETLERİ
14-12-2017 09:31
Google News
PUSULA

TMMOB’UN ZAFERİ

Kadı Değirmeni 1. ve 2.Etap için mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı vermesinin ardından bir yürütmeyi durdurma kararı da, Kilis Yolu ve Çevresinde yapılan Ekolojik Tabanlı Kent Planı için verildi.

 

EKSPRES

MAHKEME KARARLARI UYGULANMIYOR

TMMOB Gaziantep İl Koordinasyon Kurulu, Kilis Yolu üzerinden bulunan Ekolojik Tabanlı Kent Planı’na ilişkin basın toplantısı düzenlediler. İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Burkay Güçyetmez, Ekolojik Tabanlı Kent Projesi’ne ilişkin imar revizyonuyla ilgili mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiğini vurgulayarak, “Türkiye genelinde de birçok yürütmeyi durdurma kararı alınıyor, maalesef bunlar uygulanmıyor” diye konuştu

 

GÜNCEL

TANIMIYORUZ

Gaziantep’teki GAPSHOES fuar açılışında konuşan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, ABD’nin Kudüs açıklamasıyla ilgili olarak, "Alınan karar bizim için geçerli değildir, Trump’un kararını asla tanımıyoruz" dedi.

 

GAZİANTEP27

GÜL’DEN MARKA AYAKKABI ÇAĞRISI

GAPSHOES fuarında Adalet Bakanı Abdulhamit Gül üretimde lokomotif olan Gaziantep’in artık marka ayakkabılar üretmesinin zamanı geldiğini söyledi.

 

TELGRAF

İNTERNET ÇAĞRISI

Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Yaz Fuarı (GAPSHOES), Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ün katılımıyla ziyarete açıldı.

 

HAKİMİYET

KARARI ASLA TANIMIYORUZ

GAPSHOES fuar açılışında konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ABD’nin Kudüs açıklamasıyla ilgili olarak, "Alınan karar bizim için geçerli değildir, Trump’un kararını asla tanımıyoruz" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?