USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gazete manşetleri

Gaziantep günlük yerel gazete manşetleri...

Gazete manşetleri
10-06-2016 09:09
Google News
h3>
PUSULA

DÜNYA MARKASI

GAÜN’ün bugün 2 bin 800 uluslararası öğrenciye ev sahipliği yaparak bir ‘Uluslararası Üniversite’ kimliği taşıdığını da vurgulayan Coşkun, “Hayallerimiz büyük. GAÜN’ü dünya markası bir üniversiteye dönüştüreceğiz” dedi.


TELGRAF



PATENT HAMLESİ

Gastronomi Kenti ünvanını alan Gaziantep, şimdi de yemeklerine patent almak için düğmeye bastı. Büyükşehir Belediyesi beyran, şivezdiz ve yuvarlamanın coğrafi işaret olarak tescillenmesi için Türk Patent Enstitüsüne başvurdu.


EKSPRES



YEMEKLERİMİZ PATENTLİ OLUYOR

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep mutfağının gastronomi dalında UNESCO "Yaratıcı Şehirler Ağı"nadahil edilmesinin ardından bazı yemeklere patent alınması için çalışma başlattı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Mutfak Sanatları Şube Müdürlüğü, Antep yuvarlaması, beyran, şiveydiz yemeklerinin coğrafi işaretlerin korunmasına yönelik tescil talebinde bulundu.


GÜNCEL



YARDIM DEĞİL, UYUM LAZIM

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık, Suriyeli mülteciler için artık yardım destek politikaları değil uyum politikaları üretilmesi gerektiğini söyledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?