USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Galatasaray'da imza şov

Galatasaray, yeni transferleri için imza töreni düzenledi. Törende konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı takımı seçtikleri için futbolculara teşekkür etti. Mısırlı futbolcu Mustafa Muhammed ise geçtiğimiz sezon kendisine Fenerbahçe'den teklif geldiği am

Galatasaray'da imza şov
10-02-2021 00:41
Google News

Galatasaray devre arasında kadrosuna kattığı futbolcular için imza töreni düzenlendi. TT Stadyumu'nda yapılan imza törenine Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, Başkan Yardımcıları Yusuf Günay ile Kaan Kançal, Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Recevik, Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Oytun Özer, futbolcular; Mustafa Muhammed, Henry Onyekuru, DeAndre Yedlin ve Gedson Fernandes katıldı. Diğer yeni transfer Halil Dervişoğlu ise törende bulunmadı. Törende barkovizyonda ‘Welcome to Galatasaray' ve ‘#BeşiBirYerde' yazıları yer aldı.

Mustafa Cengiz: "Bizi seçtikleri için teşekkür ediyorum"Törende konuşan Mustafa Cengiz, "Nokta transferleri, limit içerisinde kalmaya hassasiyet göstererek net yaptığımız transferlerdir. Bu transferlerimize tek tek teşekkür ediyorum. Bizi seçtikleri için teşekkür ediyorum. Futbolcu köle değildir. Yüksek fiyatlar verip alacağınız insanlar değildir. Diğer futbolcuları da kastetmedim. Yüksek karakterlerine teşekkür ediyorum. Galatasaray'ı tercih ettiler. Bu çok önemli" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?