USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Filyasyon ekibi şoförü koronaya yenildi

"Gaziantep'te Koronavirüsü can almaya devam ediyor. Korona virüsü savaşçıları olarak bilinen Filyasyon ekibinde görevli 56 yaşındaki Yusuf Kılıç koronadan hayatını kaybetti. Gaziantep sağlığı çalışanları Covid'e 5. kurbanını verdi."

Filyasyon ekibi şoförü koronaya yenildi
25-04-2021 22:00
Google News

Filyasyon ekiplerinde yer alan sağlık çalışanları Covid-19 vakalarının temaslı takibinin kağıtta görüldüğü gibi kusursuz olmadığı, süreç içerisinde birçok engelle karşılaşan sağlık çalışanları bu uğurda canlarını kaybediyorlar. Bunların en sonuncusu 4 çocuk babası Filyasyon da görevli Yusuf Kılıç 'ın ölümü sağlık çalışanlarını yasa boğdu.
Gaziantep'te Şehitkamil İlçe Sağlık Müdürlüğüne bağlı filyasyon ekibinin şoförü 56 yaşındaki Yusuf Kılınç koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Yaklaşık 15 gün önce belirli şikayetlerle test yaptıran Kılınç'ın testinin pozitif çıkması üzerine Şehitkamil Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada durumu ağırlaşan ve yoğun bakıma alınan 4 çocuk babası Yusuf Kılınç entübe oldu ve durumu ağırlaştı.
www.memohaber.com adresine gelen son dakika bilgilerine göre 2 yıldır filyasyonda görevli Yusuf Kılınç bir saat önce hayatını kaybetti.
Ölümüyle sağlık camiasını yasa boğan Kılınç'ın cenazesi işlemlerin ardından defin edilecek.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?