USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fenerbahçe'nin saha içi istatistikleri yükselişte!

Süper Lig'de dün oynanan karşılaşmada Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup eden Fenerbahçe'de, şampiyonluk yolunda önemli bir virajı kayıpsız geçerken, saha içi istatistiklerini de yükseltti.

Fenerbahçe'nin saha içi istatistikleri yükselişte!
19-04-2021 14:51
Google News

Süper Lig'in 35. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puan kazandı. Kaleci Altay Bayındır'ın yokluğunda kalede görev alan Harun Tekin, 88. dakikada Visca'nın penaltısını kurtarmasının ardından gözyaşlarını tutamazken, takımının 3 puan almasında önemli bir rol oynadı. Müsabakanın ardından basın toplantısında Fenerbahçe Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu tarafından da övgüyle bahsedilen Tekin, ligde geride kalan 6 müsabakada Altay Bayındır'ın yokluğunda kaleyi koruyacak.

İstatistikler yükselişte

Ligde geçtiğimiz hafta oynanan Gaziantep FK maçında sarı-lacivertliler yüzde 51.1 ikili mücadele kazanma oranıyla oynarken, Başakşehir mücadelesinde bu istatistiği % 56.6'ya çıkardı. Gaziantep FK mücadelesinde yüzde 77.2'lik oranla rakip yarı sahada pas isabetinde başarılı olan sarı-lacivertliler Başakşehir maçında bu oranı yüzde 80.4'e yükseltti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?