USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Fatih Terim: 'İrfan Can, Galatasaray'da olursa memnun olurum'

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, deplasmanda 2-1 kazandıkları Gaziantep FK maçının ardından yaptığı açıklamada, önemli bir maçı galip bitirdiklerini vurguladı. Terim, İrfan Can'ın transfer durumuyla ilgili ise sarı-kırmızılı takımda olursa memnun olacağını söyl

Fatih Terim: 'İrfan Can, Galatasaray'da olursa memnun olurum'
30-01-2021 02:01
Google News
Galatasaray, Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda konuk olduğu Gaziantep FK'yı, 2-1 mağlup etti. Müsabaka sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, zorlu bir deplasmandan galip döndükleri için mutlu olduklarını söyledi. Fatih Terim, transfer çalışmaları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray bir oyuncuyu isterken oyuncunun da Galatasaray'ı istemeli"

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan ve transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "İrfan Can Kahveci transferi ile ilgili biz açıkça istediğimizi ifade ettik. Herkes ile görüşebilir tabii, kiminle görüştüğü bizi ilgilendirmiyor. Galatasaray bir oyuncuyu isterken oyuncunun da isteğinde Galatasaray öncelikli değilse biz bu transferlere sıcak bakmayız. İrfan'ı istediğimi söyledim, onun da bizi istediğini biliyoruz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?