USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Facebook, Ramazan ayını ‘İyilik Zamanı' kampanyası ile karşılıyor

Facebook, Ramazan ayı boyunca insanları Facebook platformları üzerinden iyilik yapmaya ve bunu paylaşmaya teşvik eden global #Monthofgood (#İyilikZamanı) kampanyasını hayata geçiriyor.

Facebook, Ramazan ayını ‘İyilik Zamanı' kampanyası ile karşılıyor
09-04-2021 12:46
Google News

Pandemi dönemindeki ikinci Ramazan ayı yaklaşırken, insanların Ramazan ayını kutlarken birbirleriyle bağlantıda kalmaları, bir topluluğun parçası olma hissini yakalamaları ve geleneklerini yeni yollarla devam ettirmelerinde sosyal medya önemli bir rol oynuyor. Bu durumun bilincinde olan Facebook, Ramazan ayı boyunca insanları Facebook platformları üzerinden iyilik yapmaya ve bunu paylaşmaya teşvik eden global #Monthofgood (#İyilikZamanı) kampanyasını hayata geçiriyor.

Verilen bilgiye göre şirket, bu kampanyayla insanlara iyilik yapmak için yeni yollar keşfetmelerine, topluluklarına fayda sağlamalarına ve iyilik yapanlara seslerini duyurmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor. Şirket bu kapsamda bu iyilik hareketinin yanı sıra insanların iyilikleri paylaşmaları ve sevdikleriyle bağlantı kurmaları için yeni özellikler sunuyor. Ramazan'a özel tüm dünyada kullanıma sunulacak yeni özellikler arasında Facebook Messenger'da Artırılmış Gerçeklik arka planları, Messenger ve Instagram çıkartmalarına ek olarak Murat Kalkavan'ın illüstrasyonlarından oluşan WhatsApp çıkartmaları bulunuyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?