USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Efsane Başkan Konukoğlu hakemi Allah'a havale etti

Gaziantep Futbol Kulübü efsane Başkanı, sanayici ve Gaziantep Sanayi Odası Meclis Başkanı Adil Sani Konukoğlu, Erzurumspor Gaziantep FK maçında 90+2'de Erzurum lehine verilen penaltıya isyan etti ve “Yazıklar olsun” diyerek hakemi Allah'a havale ettiğini söyledi.

Efsane Başkan  Konukoğlu hakemi Allah'a havale etti
03-01-2021 01:45
Google News

Ligde aldığı başarılı sonuçlarla futbol kamuoyunun dikkatini çeken, 28 puanı ile Süper ligde 3. sırada yer alan, 16 maçtır yenilmeyen Gaziantep FK bugün Erzurumspor deplasmanından 1 puan ile döndü.
14 lig ve 2 kupa maçı olmak üzere toplam 16 maçtır yenilmeyen Gaziantep FK'na Erzurumspor karşısında 90+2'de verilen penaltı kararına futbol severlerden tepkiler çığ gibi büyüyor.
Maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'na verdiği karardan dolayı tepki gösteren isimlerden olan Gaziantep FK'nın efsane Başkanı Adil Sani Konukoğu, “Yazıklar olsun” diyerek söze başladığı paylaşımında “Bu kadar ucuz bir penaltı yalnızca bizim liglerde olur maalesef. Allah'tan korkun bu insanların emeklerini çalıyorsunuz bu kul hakkı yemektir. Biz sizi Yüce Yaradana havale ediyoruz. “dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?