USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Diyarbekirspor şampiyon oldu

Son haftaya Bucaspor 1928'in 3 puan önünde lider giren Diyarbekirspor, 2. Lig'e yükselmesi için yeterli olan 1 puanı İstanbul'da Arnavutköy Belediyespor'dan alarak mutlu sona ulaştı.

Diyarbekirspor şampiyon oldu
01-05-2021 22:11
Google News
Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta son haftaya 67 puanla zirvede giren Diyarbekirspor, 47 puanla 5'inci sırada giren ve Play-Off için en az 1 puana ihtiyacı olan Arnavutköy Belediyespor'la kozlarını İstanbul'da paylaştı. Arnavutköy Bolluca Stadı'nda saat 15.00'da başlayan maç golsüz berabere sonuçlandı ve Diyarbekirspor şampiyon olarak 2. Lig'e yükseldi.

Müsabakanın bitiş düdüğüyle Diyarbekirspor cephesinde bayram havası yaşandı. Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler uzun süre şampiyonluk sevinci yaşadı. Bazı yöneticiler ve futbolcular omuzlara alındı. Sevinç yumağının ardından Diyarbekirspor, şampiyonluk kupasını Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerinin elinden aldı.Diyarbekirspor'un şampiyon olması sosyal medyada da yankı buldu. Birçok sosyal medya platformunda yeşil-kırmızılı takımın başarısı kutlandı. Taraftarlar elde edilen başarılardan dolayı futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler için kutlama mesajı yayımladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?