USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan Tayyar'a büyük jest

Osman Nuri Kabaktepe’nin il başkanı seçildiği kongrede, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla, Şamil Tayyar 209 kişilik büyük kongre delegesine alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'dan Tayyar'a büyük jest
25-02-2021 15:35
25-02-2021 15:51
Google News
Ak Parti Gaziantep’te 3 dönem milletvekilliği yapan Şamil Tayyar’a Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi’nde güzel bir vefa örneği gösterildi.Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla listeye yazılan Şamil Tayyar, kendisine gösterilen teveccühten mutlu oldu. Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi öncesi yönetim ve delege listesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Fatma Betül Sayan ve Erkan Kandemir ile beraber hazırladığı öğrenildi.

Seçim bölgesi Gaziantep’te büyük kongre delegesi yapılmayan Şamil Tayyar’a aralarında Ağrı gibi iller olmak üzere Anadolu’nun birçok ilinden izi büyük kongre delegesi yapalım teklifleri geldiği öğrenildi. Tayyar, gelen teklifler ve kendisine gösterilen teveccühten mutlu olurken, büyük sürpriz Cumhurbaşkanı’ndan geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul listesini gece 03’e kadar Fatma Betül Sayan ve Erkan Kandemir ile birlikte bizzat hazırladıklarını ifade etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bizzat hazırladığı listede Şamil Tayyar, büyük kongre delegesi olarak adı yazıldı.

AĞRI’DAN DA TEKLİF GELDİ

Şamil Tayyar’a başka illerden de benzer teklifler geldiği öğrenildi.

Ağrı İl Başkanı Halil Özyolcu bizzat Şamil Tayyar’ı arayarak, “Sizi büyük kongre delegesi yazmaktan büyük onur diyarız” dediği öğrenildi. Tayyar, gelen bu sürpriz teklif karşısında büyük onur duydu.

Şamil Tayyar, kendisine gösterilen teveccühten onora olurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın jesti karşısında büyük gurur duydu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?