USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Christian Eriksen'den ilk mesaj: Bana neler olduğunu bilmek istiyorum

Avrupa Şampiyonası B Grubu'nda oynanan Danimarka-Finlandiya maçında kalbi tekleyen, takım arkadaşı Kjaer ve sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında hayata dönen Christian Eriksen'den ilk mesaj geldi. Eriksen, 'Desteklerinizden ötürü teşekkür ediyorum. Kendimi iyi hissediyor

Christian Eriksen'den ilk mesaj: Bana neler olduğunu bilmek istiyorum
14-06-2021 14:46
Google News

Danimarka-Finlandinya maçında kalbi durup yere yığılan Eriksen, gün gün sağlığına kavuşuyor. Eriksen, kendisine destek olanlara ve mesaj gönderenlere teşekkür etti.

Danimarkalı yıldız, "Desteklerinizden ötürü hepinize teşekkür ediyorum. Kendimi daha iyi hissediyorum ve hiçbir şeyden vazgeçmedim. Tabii önce ne olduğunu anlamak istiyorum" mesajını verdi" diye konuştu.

"NEFES ALMIYORDU"

Danimarka doktoru Martin Boesen dünyanın endişeyle izlediği o anları şöyle anlattı: O yere yığılınca hemen bizi çağırdılar. Bilincini kaybetmişti. Yanına gittiğimde nefes alıyordu, nabzını hissediyordum. Sonrasında durum değişti. Herkesin gördüğü gibi kalp masajı yapmak zorunda kaldık. Sağlık ekibi olarak hemen harekete geçerek hızlı müdahalede bulunmamız Christian'ı yeniden hayata döndürdü.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?