USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

CHP Milletvekilleri mazbatalarını aldı

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ile İrfan Kaplan mazbatalarını teslim almak için Adliye’ye gitti. CHP’li vekiller Türkiye ve Gaziantep için hayırlı olması temennisinde bulundu. CHP’li vekiller meclis çatısı altında Gaziantep için çalışacaklarını belirtti.

CHP Milletvekilleri mazbatalarını aldı
28-06-2018 17:47
Google News
Mazbatalar ile birlikte Gaziantep’in namus tapusunu aldıklarını belirten CHP Milletvekili Yılmazkaya, "Seçim sonuçları ülkemize, Gaziantepimize hayırlı olsun. Biz şu an itibariyle Gaziantep’in namus tapusunu aldık. İnşallah bu tapuyu bizden sonraki gelecek arkadaşlara namuslu ve düzgün bir şekilde teslim edeceğimizi umuyoruz" dedi.

"Cumhurbaşkanı 81 milyonun Cumhurbaşkanı olacaktır"
Milletvekili Yılmazkaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın "81 milyonun Cumhurbaşkanı olacağım" dediğini hatırlatarak, "İşimiz çok ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde olması gereken bir dönemden geçiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi kendisi 81 milyonun Cumhurbaşkanı olacaktır. Biz buna eminiz ve kendisi de bu birlik ve beraberliği sağladığı sürece bizlere de hem yöresel hem de bölgesel olarak bu görev düşmektedir” diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?