USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Casper'ın ilk yerli telefonu VIA F20 piyasada

Akıllı telefon şirketlerinin Türkiye'de üretim yapma girişimleri devam ederken, Türkiye'nin güçlü teknoloji markalarından Casper, ilk yerli üretim modeli cep telefonunu satışa sundu.

Casper'ın ilk yerli telefonu VIA F20 piyasada
18-03-2021 14:11
Google News

Her yıl teknolojik yenilik ve yatırımları artırma vizyonu ile “akıllı cep telefonu” üretimine başlayan Casper, ilk yerli olan modeli VIA F20'yı kullanıcıların beğenisine sundu. Bilgisayar, tablet ve telefon modellerinde üretim çeşitliliği ve esnekliği sağlayan marka, yerli telefon üretimi ile en son teknolojileri Türk kullanıcılarına sunmayı hedefliyor. Güçlü bataryası, yüksek dahili hafızası, çok yönlü fotoğraf özellikleri ve şık tasarımı ile ön plana çıkan VIA F20, yüksek performansı ile kullanıcı deneyimini zenginleştiriyor.

5 kamera ile farklı çekim modları

48+5+2+2 MP dörtlü arka kamerası ve 8MP ön kamerası ile yüksek performanslı fotoğraf ve video çekimleri sağlarken, 14 farklı çekim modu ile de zengin çekim deneyimleri sunar. VIA F20 kameraları yapay zekâlı algoritmalar ile arka planları optimize ederken pozlama ve arka aydınlatmayı dengeler. Bokeh modu ise istediğiniz detaya odaklanmayı sağlarken birbirinden farklı kamera modları ile de sosyal medya için zengin ve eğlenceli fotoğraflar çekmenizi sağlar.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?