USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cahit Çirkin güven tazeledi

CHP Nurdağı İlçe Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Cahit Çirkin güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi.

Cahit Çirkin güven tazeledi
22-10-2017 14:02
Google News
CHP Nurdağı İlçe Kongresi yapıldı. Mevcut Başkan Cahit Çirkin güven tazeleyerek yeniden ilçe başkanı seçildi. CHP ilçe Başkanı Cahit Çirkin, “Başta ülkemiz ve ilçemiz için ne gerekiyorsa el birliğiyle kırmadan dökmeden birlik ve beraberlik içinde yapacağız” dedi.

CHP Gaziantep İl Örgütü’nde ilçe kongreleri Nurdağı kongresiyle start aldı. Hafta sonu yapılan Nurdağı kongresinde tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut başkan Cahit Çirkin güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

AK PARTİ’DEN CHP’YE ZİYARET

Seçimlerden sonra siyasi parti temsilcileri mevcut ilçe Başkanı Cahit Çirkin’e hayırlı olsun dileklerinde bulundular. AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Bali, CHP İlçe Örgütü’ne gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bali yaptığı açıklamada, “İade-i ziyaret ettik. Daha önce yapılan Nurdağı AK Parti Kongresi’ne CHP ilçe Başkanı Cahit Çirkin Bey bizleri onurlandırmıştı. Bizde bugün buraya gelerek başkana hayırlı olsun temennisinde bulunduk” dedi.

BİRLİK BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR

CHP Nurdağı İlçe Başkanı Cahit Çirkin de, “Başta ülkemiz ve ilçemiz için ne gerekiyorsa el birliğiyle kırmadan dökmeden birlik ve beraberlik içinde yapacağız. Bugün hep birlikte birlik beraberliğe dünden daha çok ihtiyacımız var. İlçemize ve milletimize CHP Nurdağı ilçe kongremiz hayırlı olsun" dedi.

YÖNETİM LİSTESİ

Cahit Çirkin Başkanlığında Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu: Hasan Alkan, Zeki Avcı, İbrahim Halil Birgücü, Mehmet Çolak, Mecit Demir, İsmail Kalkan, Ökkeş Kara İsmet Kılıç, Tevfik Kılıç, Hidayet Kuşi Ökkeş Öztırak, Mustafa Uçar
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?