USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Boray Dai’nin inancı tam

Gaziantep basketbol takım menajeri Boray Dai, kalan maçlarda iyi mücadele ederek ligde kalacaklarına inandığını söyledi.

Boray Dai’nin inancı tam
07-04-2018 09:19
Google News
Bu sezon yapılan transferlerin bir türlü kimyasının tutmadığını belirten Boray Dai, “Basketbol takımını oluşturmak o kadar enteresan bir durum ki, bazen sıradan bir takım yaparsınız ama ligin üst sıralarını zorlarsınız. Bazen de güçlü bir ekip oluşturmak istersiniz ama kimya uyuşmazlığı olduğu zaman da büyük zorluklar yaşarsınız. Biz ne yazık ki bu sezon bu sıkıntı içerisindeyiz ama son haftalarda teknik ekibimizin ve oyuncularımızın olağanüstü çabaları bizim ligde kalma umutlarımız arttırıyor. Kalan 7 haftada bize gerekli olan galibiyetleri mutlaka alacağız. Çünkü oyuncu gurubu böyle bir potansiyele sahipler ve gerekten gönülden istiyorlar. Geçen hafta deplasmanda Tofaş karşısında sergilemiş olduğu performansla bunu kanıtladılar. Artık önümüzde ki maçlarda istediğimiz sonuçları alıp bu ligde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

 

MAÇA DAVET ETTİ

 

Öte yandan Boray Dai Pazar günü oynayacakları Muratbey Uşak maçında mutlaka taraftar desteği görmek istediklerini söyledi. Dai, “Artık kalan maçlarımız final. İçerde oynayacağımız maçlarda taraftarımızın yanımızda olmasını istiyoruz. Onların desteğine çok ihtiyacımız var” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?