USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları başladı!

Beşiktaş Futbol Takımı, bu akşam 19:03'te Vodafone Park'ta yapılacak şampiyonluk kutlamasından önce boğaza bir çıkarma yaptı.

Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamaları başladı!
19-05-2021 21:46
Google News

Beşiktaş, Süper Lig'in en uzun sezonunu tarihi bir başarıyla kapattı, hem lig şampiyonluğunu hem de Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandı. Cumartesi akşamı Göztepe'yi deplasmanda 2-0 yenerek 16. lig şampiyonluğuna ulaşan Siyah-Beyazlılar, 4 gün sonra aynı statta Antalyaspor ile kupa finalinde karşılaştı. İlk yarıda attığı gollerle rakibin direncini kıran ve kupayı kazanan Siyah-Beyazlılar şimdi kutlamaya hazırlanıyor. Bu akşam Vodafone Park'ta Kara Kartallar çifte kupasına kavuşacak. 

Şampiyon Beşiktaş bugün Süper Lig ve Türkiye Kupası'yla poz verdi:BEŞİKTAŞ DONANMASI BOĞAZ'DASüper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, Boğaz'dan özel bir tekneyle Vodafone Park'a hareket etti. Siyah-beyazlılara 100'ün üzerinde tekne eşlik etti.Süper Lig'de şampiyonluğuna ilan eden Beşiktaş, donanmasıyla birlikte Boğaz'da gövde gösterisi yaptı.Anadolu Hisarı'ndan tekneye binen siyah-beyazlı futbolcular ve yöneticiler, Vodafone Park'a doğru yola çıkarken, Beşiktaş kafilesini 100'ün üzerinde tekne takip etti.Boğaz turunda futbolcular büyük coşku yaşarken, Boğaziçi siyah-beyaz oldu. Taraftarlar teknelerde meşaleler yakarken, havai fişekler attı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?