USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş'ın hedefinde 3 gurbetçi!

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmaları sürdüren Beşiktaş, Köln'den Salih Özcan, Basel’den Eray Cömert ve Mainz’dan da Levin Öztunalı için harekete geçecek.

Beşiktaş'ın hedefinde 3 gurbetçi!
29-03-2021 15:21
Google News

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışmalara şimdiden başlayan Siyah-Beyazlılar, bu doğrultuda ilk hamleyi orta sahaya yapacak.

Almanya Bundesliga ekibi Köln'ün yıldız oyuncusu Salih Özcan'ı bir süredir takip eden Beşiktaş, kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan başarılı isme formayı giydirmeyi planlıyor. 23 yaşındaki futbolcunun menajeriyle bir süredir temasta bulunan Siyah-Beyazlılar'ın, büyük ölçüde anlaşmaya vardığı kaydedildi.

Eray Cömert takip ediliyor

Salih Özcan'la birlikte başka genç isimleri de kadrosuna kazandırmayı düşünen Kara Kartal'ın, İsviçre Ligi ekibi Basel'in 23 yaşındaki stoperi Eray Cömert'i de takip ettiği belirtildi.

Levin de boşa çıkıyor

Transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları'nın bizzat ilgilendiği operasyon kapsamında Siyah-Beyazlılar'ın listesinde yer alan üçüncü ismin de Almanya Bundesliga ekibi Mainz'da görev yapan 25 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Levin Öztunalı olduğu ifade edildi. Levin'in de kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

KAYNAK : Fanatik
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?