USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İsrail'i kınadı

Mescid'i Aksa'da Filistinlilere yapılan saldırıyı kınayan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, “Artık Müslümanların uyanması lazım ve birlikte hareket etmesi lazım” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici İsrail'i kınadı
08-05-2021 12:02
Google News

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı (BBP) Mustafa Destici, İstanbul'daki bir ziyaretinin ardından Ankara'ya dönerken, TEM Otoyolu Kocaeli geçişindeki bir dinlenme tesisinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mescid'i Aksa'da Filistinlilere yapılan saldırılarla ilgili açıklamalarda bulunan Destici, İsrail'i kınadı. Mescid'i Aksa'da Müslümanların kutsallarının silinmeye çalışıldığını söyleyen Destici, Müslümanları birlik olmaya çağırdı.

“Kudüs'teki Müslüman yerleşim yerlerine bu saldırıları kasıtlı ve sistematik olarak gerçekleştiriyorlar”İsrail'in yaptığı saldırıları sistematik bir şekilde gerçekleştirdiğini belirten Desteci, İsrail ile işbirliği içerisinde olan İslam ülkelerini de kınayarak, “Doğu Türkistan'dan Filistin'e, Kırım'dan Myanmar'a, Türkmeneli'nden Balkanlar'a, Yemen'e kadar maalesef soydaşlarımız ve dindarlarımız kan gözyaşı ve ölüm içerisinde. Çin'de zulmünü sürdürüyor. Myanmar'da zulmünü sürdürüyor, İsrail'de Filistin'de zulmünü sürdürüyor. Bütün bu zalimleri öncelikle lanetliyorum. İsrail bütün bu işgallerine devam ederken başta Suudi Arabistan, Birleşik Arap Birlikleri olmak üzere pek çok Müslüman Arap devleti İsrail ile işbirliğini sürdürüyor, hatta bir güç birliğine gittiklerini görüyoruz. Bunları da kınıyoruz. Bunlar da İsrail'i cesaretlendiriyorlar ve İsrail'e bu anlamda güç veriyorlar. Tabii, İsrail terörist bir devlet, Siyonist bir devlet. Mescid-i Aksa'ya, Kudüs'teki Müslüman yerleşim yerlerine bu saldırıları da kasıtlı ve sistematik olarak gerçekleştiriyorlar” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?