USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Sarı: Yaşlılarımıza gereken değeri vermek en önemli görevimizdir

"Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘’Yaşlılara Saygı Haftası’’ nedeniyle ilçedeki Huzur Evi sakinlerini ziyaret etti."

Başkan Sarı: Yaşlılarımıza gereken değeri vermek en önemli görevimizdir
21-03-2021 01:00
Google News

Eşi Betül Sarı ile birlikte Huzur Evi’ne gelen Belediye Başkanı Mehmet Sarı, öncelikle rahatsızlıklarından dolayı odalarında kalan yaşlıları ziyaret etti.
Yaşlılarla bir süre sohbet eden Başkan Sarı, onların Yaşlılar Haftası’nı kutladı ve çiçek vererek geçmiş olsun dileklerini iletti.
Daha sonra Huzur Evi’nin diğer sakinleriyle bir araya gelen Başkan Mehmet Sarı, yaşlılarla yakından ilgilenerek hatırlarını sorup bir ihtiyaçları olduğunda belediyeye başvurmaları gerektiğine vurgu yaparak, Nizip Belediyesi’nin her daim yanlarında olduğunu söyleyip eşi ile birlikte yaşlılara çiçek verdi.
Ziyaretiyle ilgili konuşan Belediye Başkanı Mehmet Sarı,’’ Yaşlılara saygı haftası nedeniyle ilçemizdeki huzur evine gelerek engin tecrübeleriyle topluma yol gösteren değerli büyüklerimizi ziyaret ettik. Yaşlılarımız dünle bugün arasında ki köprümüz. Onlarla dünü yaşayıp, deneyimleri ile yarına dair umutlarımızı büyütüyoruz. Yaşlılarımızın hayat tecrübeleri bizim için çok önemli. Kültürümüzde yaşlıya hürmet vardır. Onlara gereken değeri vermek, ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemek en önemli görevlerimiz arasındadır’’ dedi.
Gerçekleşen ziyaretten duyulan memnuniyeti ifade eden Huzur Evi sakinleri, Başkan Sarı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek mutlu olduklarını belirttiler.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?