USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Fadıloğlu'ndan plazma bağışı

Gaziantep'te, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan ve sağlığına kavuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kovid-19 hastalarına umut olmak için immün plazma bağışında bulundu.

Başkan Fadıloğlu'ndan plazma bağışı
14-12-2020 16:36
Google News
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, Kovid-19 hastalığının ardından Kızılay Gaziantep Kan Merkezi Müdürlüğüne tahsis ettikleri 139 Nolu Sosyal Tesisi'nde immün plazma bağışı yaptı.

Bağışın ardından açıklamalarda bulunan Fadıloğlu, Kovid-19 hastalığının ardından herkesin immün plazma bağışında bulunması gerektiğine dikkati çekti.



Kovid-19 hastalarının büyük sıkıntılar çektiğine aktaran Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"Başkalarının o sıkıntıları çekmemesi adına bu özveride bulunmaları insanlık gereğidir. Bende daha önce Kovid-19 rahatsızlığı geçiren biri olarak, immün plazma kan bağışında bulundum. Kızılay çalışanları mesai gözetmeksizin 365 gün 24 saat kan alımıyla ilgili faaliyetlerini devam ettiriyorlar. Ben immün plazma kan bağışında bulunacak vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum, sokağa çıkma kısıtlaması var diye buraya gelemeyeceklerini düşünmesinler. Buraya geldiklerinde kendilerine kan verdiklerine dair belge verilerek, sorunsuz bir şekilde evlerine dönebilmeleri sağlanıyor."
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?