USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Koca'dan Koronavirüs Bilim Kurulu sonrası açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “İngiltere varyantı, 81 ilde 180 bin 448 örnekte tespit edilmiştir. Güney Afrika varyantı, 11 ilde 169 örnekte tespit edilmiştir. Brezilya varyantı, 2 ilde 4 örnekte tespit edilmiştir. California-New York varyantı 1 ilde 2 örnekte tespit edilmiştir”

Bakan Koca'dan Koronavirüs Bilim Kurulu sonrası açıklama!
01-04-2021 04:01
Google News
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, video konferans yöntemiyle toplanan Koronavirüs Bilim Kurulu sonrası açıklama yaptı. Koca, haftalık Bilim Kurulunda, virüsün yeni varyantları, aşı ile ilgili son gelişmeler ve Toplum Bağışıklığı konusu ile birlikte, bazı illerde artan risk düzeyi ele alındığını ifade etti. Toplumun, her ne kadar bunu yeterince gündeme almamış olsa da, virüs gücünü korumaya devam ettiğini ve artan vaka sayısı bunun kanıtı olduğunu vurgulayan Koca şu ifadeleri kullandı:

“Bugünlerde öne çıkan bir sorun var: Salgına karşı başarı için ihtiyaç duyduğumuz sabrı, aşı sayesinde Toplum Bağışıklığı sağlanana kadar gösterip gösteremeyeceğimiz. Bilimin attığı adımlarla aşı tedarikindeki önemli gelişmelerin hepimize tedbirli bir bekleyiş sorumluluğu yüklediğini düşünmeliyiz. Kısıtlamaların azaltıldığı 1 ayı geride bıraktık.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?