USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Işık: Gaziantep de Kilis de tehdit altında değil

Balıkesir’de sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelen Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Fırat Kalkanı Harekatı’nda 2 bin 200 kilometre alanın DEAŞ’tan temizlendiğini söyledi.

Bakan Işık: Gaziantep de Kilis de tehdit altında değil
04-03-2017 15:20
Google News
Terör örgütlerinin başını ezeceklerini belirten Bakan Işık, "Sınırımızın hemen dibinden bize Katyuşa füzesi gönderen DAEŞ’i, İstanbul’da, Ankara’da, İzmir’de eylem yapan DAEŞ’i sınırlarımızdan çıkarmak ve orada bir başka bir terör örgütünün teritoryal oluşturmasını engellemek için başlattığımız Fırat Kalkanı Harekatında 2 bin 200 kilometre alanı DAEŞ’tan temizledik. Şu anda hamdolsun Gaziantep de Kilis de tehdit altında değil. Niye artık orada DAEŞ kalmadı" dedi.

Bazı kesimlerin Fırat Kalkanı için "Ne gerek var" demesini de sert bir dille eleştiren Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, "Türkiye Cumhuriyetine yönelen tehdit nereden gelirse gelsin, Türkiye Cumhuriyeti olarak bu tehdidin başını bulunduğu yerde ezme hakkına sahibiz. Şu anda da yaptığımız budur. Uluslararası hukuk bize bu meşruiyeti sağlıyor ve biz de bunu kullanmaktan imtina etmiyoruz" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?