USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bakan Gül’den kadro müjdesi

Edirne Adliyesinde fariza özne personelle gün ortası yemeğinde birlikte araya mevrut Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, “Aynı masada kontratlı fiilî ayrımına sonuç vererek kontratlı arkadaşlarımızın da bu adli yılda ekibe geçeceği birlikte adli sene olmasını beklenti ediyoruz. Bun

Bakan Gül’den kadro müjdesi
24-09-2021 14:47
Google News
Edirne Adliyesinde fariza işleyen personelle gün ortası yemeğinde müşterek araya mevrut Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, ehemmiyetli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteğiyle, adalet sarayı personellerine finansal manada destek sunar verildiğini ve ehemmiyetli sonuçlar elde edildiğini açıklanan Bakan Gül, personelin şimdi dobra müşterek noktaya gelmesi düşüncesince hükümet yerine desteklerini sürdüreceklerini anlatım etti.

Sözleşmeli ve fiilî ayrımına akıbet hasretmek düşüncesince düzentileme yapacaklarının müjdesini de açıklanan Bakan Gül, “Aynı masada kontratlı fiilî ayrımına akıbet vererek kontratlı arkadaşlarımızın da bu adli yılda ekibe geçeceği müşterek adli sene olmasını beklenti ediyoruz. Bunun düşüncesince de çalışacağız” dedi.

Adliye mensubunun aşırı mübarek müşterek fariza yaptığını tamlayan Bakan Gül, “Bu adli sene şimdi adaletli ve doğruluk kırcı müşterek sene olsun. Her devir maddesel ve içsel yerine yanınızda olmaya bitmeme edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Mehmet Basmacı - hasret Ceylan - Şener Urfa

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?