USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aydın'da normalleşme süreci başlıyor

Normalleşme sürecine yönelik alınacak kararlar merakla beklenirken, vaka sayıları kapsamında orta riskli olarak sarı kategoride yer alan Aydın'da da kontrollü normalleşme süreci başlıyor.

Aydın'da normalleşme süreci başlıyor
02-03-2021 03:56
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısının ardından kontrollü normalleşme süreci hakkında önemli açıklamalarda bulunurken orta riskli olarak sarı kategoride bulunan Aydın'da da kontrollü normalleşme süreci başlayacak. Aydın Valiliği başkanlığında İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından açıklanacak kararların ardından 2 Mart itibariyle Aydın'da da kontrollü normalleşme sürecinin başlaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan kontrollü normalleşme süreci kararları kapsamında Aydın'da binlerce öğrenci ve velilerin merakla beklediği yüzyüze eğitim öğretime başlanacak. Yüzyüze eğitim süreci ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Türkiye genelindeki tüm okul öncesi eğitim kurumlarında, ilkokullarda 8 ve 12. sınıflarda eğitim öğretime açılacaktır. İlaveten ortaokullar ve liseler dahil diğer bölümlerde de eğitim-öğretime başlanacaktır. Yüksek ve çok yüksek riskli illerimizde ise genel uygulamanın dışında sadece liselerdeki yüz yüze sınavlar yapılacaktır” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?