USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

AP Başkanı Sassoli'den İngiltere-AB ticaret anlaşması mesajı

Avrupa Parlamentosu Başkanı David Sassoli, Avrupa Birliği (AB) ve İngiltere arasında varılan Brexit sonrası ticaret anlaşmasının ardından yayınladığı mesajda, "Parlamento sürekli olarak adil ve kapsamlı bir anlaşmayı savundu ve önceliklerimizin bu nihai anlaşmaya yansıtıldı

AP Başkanı Sassoli'den İngiltere-AB ticaret anlaşması mesajı
25-12-2020 01:56
Google News
Avrupa Parlamentosu Başkanı David Sassoli, Avrupa Birliği (AB) ve İngiltere arasında varılan Brexit sonrası ticaret anlaşması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Mesajında anlaşmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Sassoli, “Bugün, AB ile İngiltere arasındaki gelecekteki ilişkiler konusunda Parlamentonun ayrıntılı olarak inceleyeceği bir anlaşmaya varılmış olmasını memnuniyetle karşılıyorum'' diye konuştu. Sassoli açıklamasında, "Parlamento, AB ve İngiltere müzakerecilerine, bu tarihi anlaşmaya son dakikada da olsa ulaşma yönündeki yoğun çabaları için teşekkür ediyor ve tebrik ediyor.

İngiltere'nin AB'den ayrılma kararından hala derin bir üzüntü duysam da müzakere yoluyla bir çözümün her iki tarafın da çıkarına olduğuna her zaman inandım. Bu anlaşma artık yeni bir ortaklık kurmamız için temel oluşturabilir" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?