USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ankara-Kahramankazan arası 20 dakikaya düşecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, günde ortalama 65 bin aracın geçtiği Kahramankazan-Ankara karayolundaki genişletme çalışmalarını yerinde denetledi.

Ankara-Kahramankazan arası 20 dakikaya düşecek
19-02-2021 15:51
Google News

Bakan Karaismailoğlu, Kahramankazan-Ankara devlet karayolundaki genişletme çalışmalarının yapıldığı bölgede incelemelerde bulundu. Bakan Karaismailoğlu'na incelemeleri sırasında, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, AK Parti Ankara Milletvekilleri Emrullah İşler ve Orhan Yeğin ile bakanlık bürokratları eşlik etti. Karaismailoğlu ve beraberindekiler ilk olarak sabah erken saatlerde çalışmaların yürütüldüğü şantiyede çalışmalara ilişkin bilgi aldı. Karaismailoğlu ve beraberindekiler daha sonra ise çalışmaları yerinde inceledi.

“Büyükşehir sorumluluğunu yerine getirmeli”

Bakan Karaismailoğlu, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Kahramankazan yolu projesinde 2021 yılı içinde 14 kilometre daha tamamlayarak, 17 kilometreye ulaşacaklarını ve kavşakları bitireceklerini bildirdi. Haziran sonu hedeflerinin ise Saray Kavşağı'nın bitirilerek hizmete alınması olduğunu vurgulayan Karaismailoğlu, “Saray Kavşağı'nın çevre yolları Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda. Onların da sorumluluklarını yerine getirmeleri gerekiyor. İnşallah haziran sonunda Saray Kavşağı'nı hizmete alacağız” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?