USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Amerika'da konut yatırımı yapmanın yolları

Birikimlerini değerlendirerek ABD'de ev sahibi olmak ve düzenli gelir elde etmek isteyenler için 15 yılı aşkın bir süredir Amerika'da 5 yıldır ise Türkiye'de hizmet veren Trusa Investment Management CEO'su Erdem Sezer merak edilenleri yanıtlayarak, “Artık her bütçeye uygun seçe

Amerika'da konut yatırımı yapmanın yolları
01-12-2020 12:06
Google News

Trusa Investment Management, Amerika'da 5 ofis ve 47 kişilik profesyonel ekibi ile oluşturduğu alt yapısı sayesinde, müşterilerinin ev satın alma ve sonrasındaki işlemlerini gerçekleştiriyor. Yatırımcıların 30 gün içinde ev sahibi olabildiklerini söyleyen Trusa'nın CEO'su Erdem Sezer, dolar kuruyla kiraya verilen evlerden Türkiye'dekine oranla daha yüksek bir kazanç sağlandığını ifade ederek ABD'de ev alırken sıkça sorulan ve dikkat edilmesi gereken konulara değindi.

‘'ABD'de ev almak için doğru zaman''

Öncelikle, ABD'de gayrimenkul almak için yılın belirli bir dönemini beklemeye gerek olmadığını, her dönemin alım için uygun bir zaman olduğunu belirten Erdem Sezer sözlerine şöyle devam etti: “Gayrimenkul uzun dönemli bir yatırım olduğu için her zaman düzenli kazanç sağlar. Alacağınız kira, her ay dolar hesabınıza yatar ve sabit bir dolar geliriniz olur. Yıl içindeki döviz kuru dalgalanmaları sizi etkilemez, çünkü evinizi bugün alıp 3 ay sonra satmazsınız, eviniz size en az 3-4 yıl düzenli kira geliri sağlar ve enflasyona karşı paranızı korur.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?