USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti Gaziantep’ten tebessüm ettiren etkinlik-

AK Parti Gaziantep İl Sosyal Politikalar Başkanlığı tarafından engelli, yetim ve öksüz çocuklar için tebessüm buluşmaları etkinliği düzenlendi.

AK Parti Gaziantep’ten  tebessüm ettiren etkinlik-
10-06-2021 22:18
Google News

11 Haziran 2021 Cuma günü gerçekleştirilecek etkinlik hakkında bilgi veren AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zehra Ünal, “Tebeessüm Buluşmaları” etkinliği kapsamında engelli, öksüz ve yetim çocuklarla Şahinbey Teleferik Parkı Lunaparkında eğleneceklerini ifade etti.

Ünal, şöyle devam etti; “ Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak 11 Haziran 2021 tarihinde Tebessüm Buluşmaları adı altında, engelli, öksüz ve yetim çocuklarımızla Şahinbey Teleferik parkında buluşup keyifli zaman geçireceğiz. Bizler ‘Yetim gülerse dünya Güler’ diyen bir inancın mensuplarıyız. Bu çerçevede çocuklarımızla Lunaparka gideceğiz, teleferiğe bineceğiz, palyaçolarla eğlenip, balon patlatıp, sandalye kapmaca oynayacağız, hep birlikte zaman geçireceğiz inşallah.”

“Tebessüm Buluşmaları” etkinliğinin ilkini düzenlediklerini kaydeden Ünal, her ilçede ilgili birimlerin bu etkinliği yapacağını ve Tebessüm Buluşmaları programının geleneksel hale getirilmesi için çaba harcayacaklarını sözlerine ekledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?