USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti Gaziantep Sosyal Politikalar Başkanlığı'ndan Filistin'e destek

AK Parti Gaziantep Sosyal Politikalar Başkanı Zehra Ünal, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar’ı ziyaret ederek, Filistin halkına destek olmak için topladıkları bağışı teslim etti.

AK Parti Gaziantep Sosyal Politikalar Başkanlığı'ndan Filistin'e destek
02-06-2021 18:40
02-06-2021 19:15
Google News
Bugün saat 12:00’de Gaziantep Müftülüğünde bir araya gelen ekip, yaptıkları çalışmalar hakkında sohbet ettikten sonra, Filistin’in içinde bulunduğu durumu değerlendirdi. Müftü Dr. Hüseyin Hazırlar, Mescid-i Aksa’nın ve oraya sağlanan desteğin önemi ile ilgili şunları söyledi:

“Meymûne validemiz, Peygamber’e oranın faziletini, değerini, önemini sorar. Peygamberimiz, ‘Oraya mutlaka gidin.’ der.  ‘Ya Resulallah, imkân bulamazsam ne yapayım?’ der. 'İmkân bulamazsanız oranın kandillerini yakacak yakıt gönderin.’ der. 

Aslında burada verilen bir mesaj vardır. O da şu: Tüm müminlerin, oranın aydınlık olması ve birilerinin işgali altında kalmaması , bütün ümmeti dirilten ve birleştiren o gücünün daima canlı ve diri olması için ilgisinin oraya yönelik olması lâzım. Hamd olsun millet olarak Kudüs davasına öteden sahip çıkıyoruz, İslam dünyasına öncülük ediyoruz.”

Müftü Dr. Hüseyin Hazırlar, Kudüs konusundaki bu duyarlılıkları ve destekleri için teşekkür etti. 

AK Parti Gaziantep İl Yönetim Kurulu Üyeleri, ihtiyaç sahiplerine iletilmesi için topladıkları 67 bin 500 lira tutarındaki bağışı, Gaziantep İl Müftüsü Dr. Hüseyin Hazırlar’a teslim etti.

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?