USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan Gazilik Unvanı Mesajı

GAZİANTEP, GAZİLİK UNVANINA LAYIK BİR ŞEKİLDE DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE VAZİFESİNİ YERİNE GETİRMEKTEDİR.

Ak Parti Gaziantep Milletvekili  Mehmet Erdoğan Gazilik Unvanı Mesajı
07-02-2022 14:36
Google News

Milletvekili Erdoğan; Bu Şehir, yokluklar içerisinde adeta doğanın kanunlarına meydan okurcasına 11 ay boyunca, 6317 şehit ve sayısız kahramanla istiklal ve istikbal için mücadele etti. Verilen bu mücadele ancak yürekleri ve vatan sevgileri memleket kadar büyük olan bir toplumun başaracağı bir mücadeleydi. Antep Savunmasının dünya tarihine altın harflerle yazıldığını azim, kararlılık ve mücadeleden geri durmayan Gazianteplilerin, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından verilen  “Gazilik” unvanına layık olmak ve atalarının emeğine sahip çıkmak için o günden bugüne değin durmadan yorulmadan çalıştıklarını kaydetti.

 Bir asır önce Antepliler vatan savunmasında canlarını çekinmeden feda etti. Bugün onların torunları üretim ve ihracatta tarih yazıyor.  ihracat rekorları, eğitim alanında, seferberlik ruhuyla hareket eden ve pandemi döneminde yaraların sarılması adına verilen mücadele bizlere tek bir şey göstermektedir : Antep, Gazilik unvanına layık bir şekilde dün olduğu gibi bugün de vazifesini yerine getirmektedir.

 Bizler de bu ülkenin bağımsızlığı için milli beraberliğimize, milli tarihimize, milli kültürümüze ve milli servetimize sahip çıkarak gelecek nesillerimize daha büyük Türk devleti bırakmalıyız.

Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet duygusuyla anıyor; geçmişi ile onurlanan üretkenliği ve çalışkanlığıyla daima ileriyi hedefleyen, bütün hemşerilerimin Gazilik gününü kutluyorum dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?