USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Gazetecilik mesleği kamuoyunun bilgilendirilmesinde, bireyin gelişmesinde ve demokratikleşmesinde önemli bir misyon üstlenmektedir. Bu mesleği icra eden gazetecilerimizin; tarafsız ve güvenilir gazetecilik anlayışıylasavaş ve doğal afet gibi her türlü zor koşullarda, kamunun menfaatlerini gözeterek toplumsal sorunları dile getirmesindeve toplumsal bilincin gelişmesinde büyük katkıları vardır.

Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı
10-01-2022 10:10
10-01-2022 10:34
Google News

Gazetecilerimiz sayesinde bireyler yaşadığı coğrafyadan ve içinde bulunduğu dünyadan gerek toplumsal gerek siyasal alanlarda haberdar olmaktadır. Yaptığınız işin, verdiğiniz emeklerin, gösterdiğiniz özverilerin farkında olup, dünya ve insan arasında üstlendiğiniz köprü görevinizden dolayı siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma minnettarım. 

Bu duygu ve düşüncelerle; gazetecilik ilkelerinden ödün vermeden, mesai gözetmeksizin, gecesini gündüzüne katan, tarafsız ve dürüst bir şekilde haber akışını sağlayan tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor ve meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?