USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Afrin’de köşeye sıkışan PKK’lılar bunu yapıyor!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı ile köşeye sıkışan PYD/PKK’lı teröristler, sivil elbise giyerek gizlenmeye çalışıyor.

Afrin’de köşeye sıkışan PKK’lılar bunu yapıyor!
27-01-2018 11:20
Google News
TSK tarafından hudutlar ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak,  Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek,  bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak için  başlatılan Zeytin Dalı Harekatı sekizinci gününde başarıyla sürüyor.

Türk askerinin başarılı operasyonlarıyla köşeye sıkışan terör örgütü  PYD/PKK’nın sözde yöneticileri ise yeni provokasyon yöntemleri arayışı içinde.

Bölgedeki güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, örgütün sözde  yöneticileri, provokasyon ve kamuoyunu yanıltma girişimleri kapsamında örgüt  mensuplarına sivil elbise giyerek gizlenmeleri, TSK’nin ilerleme istikameti  üzerindeki köy ve kasabalarda evlerin bir kısmını boşaltarak buralarda savunma  yapmaları yönünde talimat veriyor.

Harekatın başından beri bölge halkını canlı kalkan olarak kullanmaya  çalışan, planları tutmayınca yeni hesaplar peşine düşen terör örgütünün ayrıca  masum insanlara yönelik bombalama türü eylemler yaparak, bunları TSK’nin  gerçekleştirdiği yönünde kara propaganda faaliyetinde bulunma arayışı içinde  olduğu yönünde bilgiler alınıyor.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?