USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Adana taraftarları yenilgiyi hazmedemedi!

Deplasmanda Gaziantepspor’a 1-0 yenilen Adana’nın taraftarları, yenilgiyi hazmedemedi. Bitiş düdüğüyle birlikte statta olaylar çıkaran Adanalılar, Gaziantep Arena’yı Stadyumu’nu adeta savaş alanına çevirdi. Milyonluk tesiste zarar çok büyük.

Adana taraftarları  yenilgiyi hazmedemedi!
14-02-2017 13:52
Google News
Maçın uzatma dakikalarında Adanasporlu Bekir Yılmaz, top toplayıcı çocuğun yavaş davranmasına tepki gösterince saha kenarı karıştı. Gaziantepsporlu Ghilas, Bekir Yılmaz’ın üzerine yürüyünce araya güvenlik görevlileri girdi. Hakem iki futbolcuya da sarı kart vererek olayı yatıştırmaya çalıştı. Fakat sahadaki gerginlik tribüne sıçradı. Adanaspolu taraftarlar, oturdukları bölümdeki koltukları sökerek sahaya fırlattı. Bu esnada Gaziantepsporlu bir taraftar yaralandı. Ayrıca lavabolardaki muslukların sökülerek sahaya atılması da dikkatlerden kaçmadı.

Özel güvenlik sınıfta kaldı!

’"

Bu arada Gaziantep Arena’yı Stadyumu’nun güvenliğini sağlayan özel güvenlik şirketi sınıfta kaldı. Adanaspor taraftarının çıkardığı olayları sadece izlemekle yetinen özel güvenlikçilerden birkaçı, Adanaspor taraftarına el-kol hareketleri yapması fitili yeniden ateşledi. Adanaspor taraftarı bu kez Gaziantepspor taraftarıyla dalaşmayı bırakıp, özel güvenlikçilere sözlü ve fiili saldırıda bulundu. Misavfir takım seyircileri, üst tribünlerden eline geçirdikleri kesici ve delici aletleri aşağıda bulunan özel güvenlik mensuplarına fırlattı.

’"

Gençlik ve Spor Şube Müdürü Uğur Duyar, olayların daha fazla büyümemesi için özel güvenlikçilerin olayların yaşandığı bölümden uzaklaşmasını istedi. Özel güvenlikçiler oradan uzaklaşınca olaylar bir nebze de olsun yatışmış oldu.

MUSA BAŞ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?