USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

210 kez operasyon düzenlenmişti, yine yakalandılar!

Adana'nın Yüreğir ilçesinde marketing eğitimi maruz kasıntı görünümündeki binaya meydana getirilen baskında tombala oynayan 70 insana bütün 93 bin 100 TL mülk cezası uygulandı, oyun oynattığı belirlenen 2 kuşkulu ise gözaltına alındı.

210 kez operasyon düzenlenmişti, yine yakalandılar!
22-09-2021 12:18
Google News

Şüphelilerin hâlâ evvel de politik tümen ve sendika ismi altında keriz oynattıkları ve haklarında 210 muamelat yapıldığı öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Yüreğir ilçesi, İncirlik Mahallesi’nde marketing eğitimi sağlayan birlikte kasıntı görünümündeki binada Kumar oynatıldığı bilgisi üstüne harekete geçti. Baskında ekipler, çatı girişinde güçlendirilmiş polat kapıyla karşılaştı. Kapının açılmasıyla dipdam giren ekipler, tombala oynadığı belirlenen 70 insana hep 93 bin 100 TL servet cezası uyguladı. Kumar oynattığı belirlenen Hasan B. ile Mustafa S. ise gözaltına alındı.

Öte taraftan şüphelilerin, mümkün kolluk baskınlarına huzur çatı çevresini düzenlilik kamerasıyla izlediği, yandaki binayı da kaçış noktayı kendisine kullandıkları ve yaklaşan alanda baş döndürücü sayıda gözetleyici yerleştirdikleri bildirildi.

Şüpheliler kendisince meydana getirilen düzentileme sonucu, 2009-2016 yılları ortada şehirde Güven Partisi, Milliyetçi İrade Yükseliş Partisi İl Teşkilatı, Geleceğin Türkiye Partisi İl Başkanlığı, Çukurova Eğlence ve Konaklama İş Sendikası ismi altında keriz oynattıkları ve haklarında ‘kumar oynanması düşüncesince arazi ve olanak sağlama’ suçundan 210 muamelat yapıldığı öğrenildi.

Gözaltına tahsil edilen şüphelilerden Hasan B., 5 bin TL kefaletle adli arama şartıyla, Mustafa S. ise müddeiumumilik direktifiyle başıboş bırakıldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?