?>

Yılmaz 3 mahalleyi ziyaret etti

Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Görevinde henüz 6 ayını doldurmayan Başkan Yılmaz, kısa sürede Şehitkâmil'in hemen hemen tüm mahallerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarıyla bizzat ilgileniyor. Gittiği mahallelerde her yaş grubuyla ayrı ayrı ilgilenen Yılmaz, “Şehitkamil'de sorunları tespit ettik, gerekli adımları da atıyoruz. Yaşanabilir bir Şehitkamil hedefiyle, çalışmalarımızı sürdüreceğiz” d

Gündem - 1 yıl önce

Şehitkâmil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Sorunları yerinde tespit eden Başkan Yılmaz, halkın yaşam kalitesini yükseltmek için yoğun çaba sarf ediyor. Toplumun tüm kesimiyle bir araya gelen Yılmaz, çözüm için gerekli adımları hemen atıyor.Bir günde 3 mahalleye ziyaretBaşkan Yılmaz, son olarak bir günde 3 mahalleyi ziyaret etti. Selahaddin Eyyubi Mahallesi, Umut Mahallesi ve 29 Ekim Mahallesi'nde halkla bir araya gelen Yılmaz, büyük bir ilgiyle karşılaştı. Vatandaşların evlerine de konuk olan Yılmaz, esnafla tokalaşarak sorunları tek tek dinledi.Şek-kart ihtiyaç sahiplerine dağıtılacakYılmaz da bu sorunlar üzerinde çalıştıklarını anlattı. Çözüm için ilk adımları atmaya başladıklarını dile getiren Yılmaz, “Bacılarım, ben sizin bütün sorunlarınızı biliyorum. Sizin eşlerinizin iş stresiyle gelip, evde kavga çıkardığını, sizin “Bu akşam ocağım tüter mi, akşam yemek yapabilir miyim” diye kara kara düşündüğünüzü de biliyorum. İnşallah size 1 ay içerisinde Şek-Kartlarımız gelecek. İhtiyaç sahibi tüm ailelerimize bunları dağıtacağız. İhtiyaçlarınızı bir nebze bununla karşılayacaksınız” şeklinde konuştu.“Çocuklara her gün sandviç ve süt dağıtacağız”Annelerin, çocuğuna okula giderken harçlık veremediğini, beslenme çantasını kuru ekmek koyduğunu dile getirdiği buluşmada Başkan Yılmaz, yeni projesini de duyurarak annelerin içini rahatlattı. Yılmaz, kısa süre içerisinde okul önlerinde tüm öğrencilere günlük olarak sandviç ve süt dağıtacaklarını belirterek, “Gönül isterdi ki böyle bir şeye ihtiyaç duyulmasın. Ama maalesef ekonominin getirildiği nokta böyle bir ihtiyacı ortaya koydu. Annelerimiz, babalarımız ve çocuklarımızın içi rahat olsun. Ayrım yapmadan belirlenen bölgelerde çocuklarımız artık beslenme sorunu yaşamayacak. Her gün ekiplerimiz okul önlerinde sandviç ve süt dağıtacak. Çocuklarımız bizlerin geleceği, biz geleceğimizi sağlıklı bir şekilde inşa edeceğiz. Herkes için aynı fırsatları sunacağız” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep’te Defin Listesi 25 Eylül Çarşamba

2024-09-25 17:42 - Defin Listesi

Gaziantep’te Defin Listesi 26 Eylül Perşembe

2024-09-26 18:26 - Defin Listesi

Gaziantep’te Defin Listesi 21 Eylül Cumartesi

2024-09-21 17:56 - Defin Listesi

Gaziantep’te Defin Listesi 23 Eylül Pazartesi

2024-09-23 18:12 - Defin Listesi

Gaziantep’te Defin Listesi 20 Eylül Cuma

2024-09-20 18:25 - Defin Listesi

Gaziantep'te 5 çocuk babası adam 6 gündür kayıp

2024-09-21 12:20 - Asayiş

Gaziantep’te Nöbetçi Eczaneler 21 Eylül Cumartesi

2024-09-21 17:59 - Sağlık

Tarihte bugün yaşanan olaylar!

2024-09-21 12:02 - Dünya

Tarihte bugün yaşanan olaylar!

2024-09-23 12:23 - Dünya

Tarihte bugün yaşanan olaylar!

2024-09-27 10:51 - Dünya

İlgili Haberler

Bakan Kacır: "Su kaynaklarımızın sanayimizde etkin ve verimli kullanımını destekleyecek adımları kararlılıkla hayata geçiriyoruz"

16:17 - Gündem

Fatma Şahin'den CHP'li Başarır'a yalanlama

16:08 - Gündem

TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı

16:03 - Gündem

Eşinden öğrendi, dökümü sanat eserine dönüştürüyor

15:48 - Gündem

Nizip’te ulaşım altyapısı güçlendiriliyor

16:30 - Gündem

Günün Manşetleri

Bakan Kacır: "Su kaynaklarımızın sanayimizde etkin ve verimli kullanımını destekleyecek adımları kararlılıkla hayata geçiriyoruz"

16:17 - Gündem

Fatma Şahin'den CHP'li Başarır'a yalanlama

16:08 - Gündem

TOBB Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Toplantısı

16:03 - Gündem

Eşinden öğrendi, dökümü sanat eserine dönüştürüyor

15:48 - Gündem

Gaziantep'te 17 yaşındaki Eyüp Arıcı cinayetinde tutuklu sayısı 7'e yükseldi

00:57 - Asayiş