?>

Kastamonu Üniversitesi OKAF2024’te yerini aldı

Eğitim - 2 yıl önce

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisinin koordinasyonunda Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı’nda Kastamonu Üniversitesinin açtığı stant yoğun ilgi gördü.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda organize edilen OKAF’24, "Yetenek Her Yerde" teması altında ve "100 Yıllık Mirası Geleceğe Taşı" mottosuyla düzenlenen törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Sektör temsilcileri ile mezun ve mezun adayı öğrencileri bir araya getiren Orta Karadeniz Kariyer Fuarı 2024 (OKAF’24), Samsun Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleşti. Fuara çok sayıda katılımcı kurum, kuruluş ve firma yetkilisi, sivil toplum kuruluşlarının sorumluları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı. 2 gün sürecek fuarda paydaş olarak yer alan Kastamonu Üniversitesi’nin standı ise yoğun ilgi gördü.

“Kariyer Fuarları, öğrenciler için özgüven ve sektörle bağlantı kurma fırsatı sunuyor”

Fuarın açılışında konuşan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, öğrenciler için kariyer fuarlarının, sadece iş fırsatlarıyla değil, aynı zamanda özgüvenlerini geliştirme ve sektörle bağlantı kurma imkânı sağlama açısından da büyük bir önem taşıdığını kaydetti.

Amaçlananın ziyadesiyle gerçekleştirildiğini söyleyen Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, kariyer fuarlarının sadece çevre illerde değil, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirildiğini belirtti.

Protokol konuşmalarının ardından fuarın açılış kurdelesi kesildi. Fuara ayrıca AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Fuat Köktaş, AK Parti Samsun Milletvekili Erhan Aksu, Samsun Garnizon Komutanı Gazi Tümgeneral Davut Ala, Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç, ilçe belediye başkanları, kaymakamlar da katıldı.

2 gün sürecek olan iş/staj imkanı yakalama şansı, mülakat simülasyonu, atölye/örnek olay çalışmaları, kariyer söyleşileri, kurum tanıtımları ve işveren kariyer sohbetleri gibi etkinliklerin yer aldığı Orta Karadeniz Kariyer Fuarında, Kastamonu Üniversitesi’nde stant açarak yer aldı. Fuar alanında yerini alan Kastamonu Üniversitesi’nin standını ziyaret eden katılımcılara, görevli akademik ve idari personelimiz tarafından Kastamonu Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında bilgiler sunuldu. Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal da fuar alanında stant açan üniversitelerin ve firmaların stantlarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Haftanın Öne Çıkanları

Telefonu şarja takıp uyuyanlar dikkat: Faciayla karşılaşabilirsiniz

2024-01-08 13:10 - Teknoloji

AKSUNGUR İHA, milli motor TEI-PD170 ile 41 saatlik uçuş gerçekleştirdi

2024-01-10 13:10 - Teknoloji

Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğunun saati açıklandı

2024-01-05 04:08 - Teknoloji

Kervansarayların izinde temalı resim sergisi

2024-01-10 11:38 - Kültür

ESYAV’dan "40. Yıl Buluşması" ve ödül töreni

2024-01-11 10:39 - Kültür

İlk fetihlerden Osmanlı dönemine kadar Denizli’nin tarihi konuşuldu

2024-01-10 09:38 - Kültür

Sahne yeniden Bursa Şehir Korosu’nun

2024-01-10 10:38 - Kültür

Deprem bölgesinden Eskişehir’e gelen esnaf, yemek kültürünü değiştirdi

2024-01-09 10:39 - Kültür

Gaziantep’te iki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 2 yaralı

2024-01-07 11:38 - Asayiş

GİBTÜ’den "Yapay Zeka Çağında: Dijital Medya ve Siber Güvenlik" paneli

2024-01-04 16:10 - Eğitim

İlgili Haberler

Gaziantep’te öğretmenlere akıl ve zeka oyunları eğitimi

15:24 - Eğitim

Nizip Belediyesi’nden üniversite adaylarına eğitim desteği

15:19 - Eğitim

Yıldırım: Bu proje bir istihdam fırsatıdır

15:05 - Eğitim

Mobil Basın Evi Gaziantep’te öğrencilerle buluştu

13:42 - Eğitim

HKÜ’den uluslararasılaşma yolunda büyük bir atılım daha

13:29 - Eğitim

Günün Manşetleri

"Altın Kızlar"ın vurgunu yarım kaldı!

15:59 - Asayiş

Kayıp yaşlı adam 12 gündür bulunamadı

15:54 - Asayiş

Peugeot marka otomobil alev topuna döndü

15:49 - Asayiş

Gaziantep’te öğretmenlere akıl ve zeka oyunları eğitimi

15:24 - Eğitim

Akıncı: “Antep fıstığında depolama süreçleri yeniden düzenlendi”

15:10 - Ekonomi