?>

Jorge Jesus: 'Kimse böyle bir sonuç beklemiyordu'

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 3-3 berabere kaldıkları İstanbulspor maçı ile ilgili, “Maçtan önce kimse böyle bir sonuç beklemiyordu. Bugünkü beraberlikle her şey aynı kaldı. Fark da 6 puan olarak kaldı” dedi. Jesus, takım içindeki negatif her şeyden teknik direkt?

Spor - 2 yıl önce

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında sahasında karşılaştığı İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı. Maçın ardından Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Jesus beklemedikleri bir beraberlik aldıklarını ifade ederek, “İstediğimiz sonuç bu değildi. Fenerbahçe genelde iyi maç çıkardı. Set hücumunda kaliteli oyun sergiledik. Biliyorduk ki kazansaydık rakiple puan fakrını azaltacaktık. Futbol bu çoğu zaman kontrol edemiyorsunuz. Bugün de bu şekilde oldu. Bugün bu beraberlik hepimizi çok üzdü. Aynı zamanda gerdi. Maçtan önce kimse böyle bir sonuç beklemiyordu. Bugünkü beraberlikle her şey aynı kaldı. Fark da 6 puan olarak kaldı” şeklinde konuştu.

“Taraftarın tepki vermesini normal karşılıyorum”

Sonucun ardından taraftarın verdiği tepkiyi değerlendiren Jesus, “Taraftarlarımızı da bizle gibi bu sonucu beklemiyordu. Özellikle rakibin 3-3 berabere kalarak puan kaybetmesinden sonra aldığımız sonuç bizi gerdi. Taraftarı da gerdi. Bizler profesyonel olarak tepki vermemeliyiz. Taraftarın tepki vermesini normal karşılıyorum. Hepimiz hayal kırıklığı yaşadık. Taraftarın tepkisini normal buluyorum. Sonuç hepimizi gerdi. Galip gelip mutlu olmayı beklerken rakip puan kaybettikten sonra berabere kaldık. Hepimiz çok üzüldük. Puan farkını 4'e indirebileceğimize herkes çok inanıyordu” diye konuştu.

“Takımdaki negatif şeylerden her zaman teknik direktör sorumludur”

Sarı-lacivertli takımın iç sahada çok fazla gol yemesinden kendini sorumlu tuttuğunu belirten Jesus, “Kendimi sorumlu görüyorum. Takım adına iyi olmayan şeylerden her zaman teknik direktör sorumludur. Özellikle evimizdeki maçlarda çok gol yedik. Sezon basından beri düzeltmeye çalışıyoruz. Bazı maçlarda düzelttik ama bazılarında beceremedik. Takım içindeki negatif şeylerden her zaman teknik direktör sorumluluğundadır. Bundan hiç şüphe yok” değerlendirmesini yaptı.

"Sonuçtan hakemleri sorumlu tutamam"

Hakem yönetimi hakkında da konuşan Jorge Jesus, açıklamasını şu ifadelerle tamamladı:"Sonuçtan hakemleri sorumlu tutamam. Yediğimiz gollerin defansif organizasyon ile alakası yok. Yediğimiz ilk 2 golde seken top sonrası penaltı, ikinci gol Samet'e çarptı İrfan'ı terse bıraktı. İlk 2 golde defansif hata yok. Bugün İrfan kurtarış yapamadı ama futbolda bunlar oluyor. Hakemi suçlayamam bir sorumlu varsa en büyük etken hocadır."

Bora Akyol - Yunus Emre Öztaş 

Haftanın Öne Çıkanları

Tekirdağ'da "Süleymanpaşa Millet Bahçesi" çalışmalarında sona gelindi

2023-04-24 17:08 - Gündem

Ara tatil sona erdi, eğitim başladı

2023-04-24 15:09 - Eğitim

Gaziantep’te Defin Listesi 24 Nisan Pazartesi

2023-04-24 17:24 - Defin Listesi

Genç kızı uyuşturucu bu hale getirdi

2023-04-24 14:04 - Gündem

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, özel harekat polisleriyle bayramlaştı

2023-04-22 19:08 - Gündem

Davetli olarak gittiği düğünde maganda kurşunuyla öldü

2023-04-24 10:35 - Asayiş

14 yaşındaki çocuk, tabancayla oynarken kuzenini öldürdü

2023-04-23 00:09 - Gündem

Altın Fiyatı bugün ne kadar? (24 Nisan 2023 Altın fiyatları)

2023-04-24 08:01 - Ekonomi

Türk bilim insanları atmosfer araştırmalarını Beyaz Kıta'ya taşıdı

2023-04-22 11:39 - Teknoloji

Kahramanmaraş’ta ilk afet konutları teslimi gerçekleşecek

2023-04-22 15:09 - Gündem

İlgili Haberler

Selçuk İnan: "Sivasspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz"

11:32 - Spor

GKVli Çankaya’nın bilek güreşi başarısı

11:44 - Spor

Semih Güler, Gaziantep FK'da

11:19 - Spor

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR 3 PUANLA DÖNDÜ

11:43 - Spor

Gaziantep FK-Galatasaray maçı biletleri satışta

16:39 - Spor

Günün Manşetleri

Hasan Öztürkmen’den İşçilerin Talepleri İçin Çözüm Önerisi

15:31 - Gündem

53 Çift Mutluluğa Şahinbey’de Evet Dedi

15:27 - Gündem

Nizip Ticaret Odası’nda İlk Yardım Eğitimi Düzenlendi

15:20 - Gündem

Şehitkamil’de Maaşlara Rekor Zam

15:18 - Gündem

Gulfood 2025 Uluslararası Gıda Fuarı kapılarını açtı

15:11 - Ekonomi